SKOLESTART (siljehagala)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SKOLESTART

  • 21.08.2014kl.21:16 i Blogg
  • (0)


Jeg fikk endelig starte på skolen på tirsdag. Har enda ikke fått min endelige klasse eller timeplan, men det skal jeg få på mandag samtidig som jeg snakker med rektor. På skolen er det utrolig mange som vil snakke med meg og stille meg spørsmål, men er ganske vanskelig å forstå siden jeg enda ikke skjønner særlig mye. Det tar tid, men jeg ender som oftest opp med å forstå hva de mener, etter mye forklaringer og andre hjelper til og kanskje kommer med noen få ord på engelsk, og blar igjennom spansk-norsk ordboka jeg har med. Utrolig mange tar på håret mitt og sier jeg har pene øyne, og at jeg er kjempe pen, selv om jeg er sprutrød i ansiktet av varmen, hehe. Det er utrolig varmt nå, og det er kun ett av klasserommene som har aircondition, men i går funket den ikke. Det er vifter i taket i alle klasserom, men funker ikke spesielt bra. Jeg var ikke på skolen i dag, fordi da jeg våknet på morgenen i dag hadde jeg utrolig vondt i magen og endte opp med å kaste opp. Det har nok mye med all den nye maten å gjøre, og at det er en annen bakteriekultur her enn i Norge. Har enda ikke spist en kjempegod matrett her, men har jo vært her i kun litt over en uke. Kjenner jeg savner norsk mat en god del nå. Føler meg fortsatt ikke bra, håper det går over snart. Magen har vært uvel i sånn 4 dager nå, og begynner å bli ganske lei.


Har ikke tatt mange bilder av skolen enda, men dette er bilde av ett av de fire byggene, som har fire klasserom. Det er enda et bygg på venstre side med to klasserom, et bygg rett bak dette med toaletter, lærerområde og et eller to klasserom, er litt usikker. Så er det også et bak på høyre siden av dette bygget med et klasserom. Denne skolen er en god del mindre enn Røyken, men jeg liker det foreløpig.


I dag har jeg for det meste bare vært i senga og sett på Modern Family, eller så har jeg vært i hengekøya rett utenfor rommet mitt og lest i en av bøkene jeg fikk kjøpt rett før jeg dro hjemmefra.


  • Design av: Ina Anjuta    hits