MANGE PLANER (siljehagala)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MANGE PLANER

  • 27.08.2014kl.23:49 i Blogg
  • (0)


På mandag fikk jeg ny timeplan på skolen, men den er heller ikke den timeplanen jeg skal ha resten av skoleåret. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke får den enda, men de sa neste mandag, så håper de mener det denne gangen. Nå med denne ukas timeplan må jeg veksle mellom å være i to forskjellige klasser enn den jeg var i forrige uke. Var egentlig ikke veldig glad for det og vurderte å spørre om jeg bare kunne være i den samme klassen, fordi jeg endelig har lært meg navnene til noen av de og være med. Jeg valgte å ikke spørre siden jeg allerede følte jeg har mast på de nok for nå, så jeg gikk etter planen. Jeg hadde da ikke noe å være redd for, for jeg har nå innsett at uansett hvor jeg går møter jeg kun på utrolig hyggelige og imøtekommende mennesker. I den ene klassen snakket jeg litt med noen elever, og i den klassen var det også en som snakker engelsk (jeg vet, jeg ble overraska jeg og), så da fikk de invitert meg ut og spise på kvelden. Så jeg ble med tre jenter og to gutter ut og spiste. Det viste seg at den ene jenta, July, hadde bursdag, så jeg ble med på bursdagsfeiringa hennes. De har også invitert meg ut igjen for å spise tlayudas, men er ikke sikker på når enda.

Da jeg var i den andre klassen tok det ikke lang tid fra timen skulle ha starta til det stod samla rundt 15 stykker rundt meg og stilte spørsmål, lo og prata utrolig høyt. Alle introduserte seg, men tror jeg husker navnet på 4 av de, som er en god start! Av noen av jentene ble jeg invitert på kino på lørdag som jeg gleder meg utrolig mye til det. Har også avtalt med Kaisa at hun skal komme hit og på kino. Hun skal også sove her til søndag, og på søndag skal vi og tre andre YFU studenter dra til et badested som heter Ojo.

I dag kom forresten to av tre AFS studenter på skolen, og jeg fikk i oppgave å "passe" på de siden jeg har gått på skolen i en uke nå. Det var egentlig veldig deilig for nå er det endelig noe jeg kan hjelpe andre med, og jeg måtte oversette noen ting for de og andre vei og jeg følte meg veldig flink, hehe. Det skal være en annen utvekslingsstudent fra Italia, men hun var ikke på skolen i dag, og de vet ikke når hun skal begynne.


  • Design av: Ina Anjuta    hits