LAGUNAS (siljehagala)
Forside Add meg Om meg Kontakt

LAGUNAS

  • 17.09.2014kl.03:01 i Blogg
  • (0)


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig tur til Lagunas.


Startet med å ta buss til Juchitan i 11-tiden, hvor jeg først gikk til Soriana på en italiensk cafe. Etter en stund møtte jeg Kaisa på bussterminalen hvor vi senere skulle møte Memo. Så tok vi tre buss sammen til Lagunas, og bussturen varte vel litt over en time, tror jeg.

Noen bilder fra av Lagunas fra i går. Som dere kan se er det utrolig grønt der, som var nytt for Kaisa og meg. Så det eneste vi sa da vi kom var: "It's green! I can Breathe! It's not deadly hot here!" osv. For i Lagunas er det nemlig kjøligere enn det der er i Juchitan og Ixtepec, så disse to dagene har vært utrolig behagelig for oss. På kvelden/natta i går var vi på en fiesta (bilde under) hvor det var noe som lignet misse-kåringer og slike ting, også spiste vi rett borti gata. Vi var seks utvekslingsstudenter og sju v-familiemedlemmer. Det begynte også å regne masse og mens vi satt og spiste ble det faktisk kaldt! KALDT! Jeg fikk gåsehud av vinden, og jeg har savnet den følelsen så utrolig mye. Jeg var da så uheldig å få vondt i magen rett før vi gikk og spiste. Ikke den "vondten" som jeg har hatt tidligere på grunn av uvandt mat, men en slik vondt jeg har hatt i Norge noen ganger hvor det føles ut som om det er noen som stikker kniver i mellomgulvet mitt. Så Mens de andre spiste ble jeg ganske så usosial der jeg satt og ikke klarte å gjøre noe annet en å trekke pusten dypt flere ganger og konsentrere meg om å ikke kaste opp eller besvime. Heldigvis gikk det over etter et par timer da de var ferdig med å spise og vi gikk tilbake til fiestaen for å se på de som dansa.


Fra venstre: Kaisa (Estland), meg, Deya (Chile), Virginija (Litauen), Memo (Mexico) og Clemens (Østerrike).
I dag så vi litt på Harry Potter på spansk.


Moren til Memo, som også er v-moren til Deya, flettet håret mitt, og i løpet av oppholdet fikk jeg høre flere ganger at jeg hadde så utrolig fint hår.Memo hadde kjøpt ertesuppe fra Findland da han var der sist. Han har forresten vært på utveksling i der for noen år tilbake. Denne ertesuppa var dessverre ikke like god som den mamma lager til meg hjemme, men bedre enn ikke noe. Jeg fikk i oppgave å oversette bruksanvisningen på hermetikkboksen for den var nemlig på svensk. Jeg syns det var litt gøy.Enda flere bilder fra Lagunas, tatt i dag.

Jeg legger ut flere bilder av oss utvekslingsstudentene så fort Deya legger ut hennes bilde på facebook.


  • Design av: Ina Anjuta    hits