LITT FLERE BILDER (siljehagala)
Forside Add meg Om meg Kontakt

LITT FLERE BILDER

 • 01.10.2014kl.22:47 i Blogg
 • (1)


De to siste fest-dagene var da søndag og mandag. På søndag møtte jeg Henriette, Metta og Michelle i parken, hvor vi venta på at Calendaen skulle komme halvannen time senere. Også denne Calendaen var helt lik de forrige, så det var ikke mye nytt. Det er utrolig gøy å gå i paraden til mexicansk musikk og danse med alle. Jeg var hjemme i 2-tiden på natta.

På mandag var det skole, men vi har kun tre timer på mandager, så det gikk greit. Etter skolen møtte jeg Henriette på en restaurant som heter La Inter som har masse god mat. Jeg har vært der tre ganger før, og jeg prøver noe nytt hver gang. Så gikk vi litt rundt i sentrum før vi gikk hjem til oss selv igjen. Klokka åtte var jeg ferdig pynta i den tradisjonelle kjolen og oppsatt hår og hele pakka, og jeg gikk til Henriette. Så gikk vi videre til huset til Amedeo hvor vi møtte noen andre. Sånn en halv time før vi skulle være på velaen begynte det å pøsregne, og denne velaen var en offentlig vela, og hadde derfor ikke noe tak siden det var midt i gatene. Men heldigvis sluttet det å regne før vi gikk til velaen, og det regnet ikke en dråpe resten av natta. Og igjen, som de to forrige velaene, danset vi hele natten, og jeg var ikke hjemme før seks om morgenen. Jeg var utrolig glad for at vi ikke hadde skolen den tirsdagen. Og jeg endte faktisk opp med å sove hele dagen! Jeg våknet i fem-tiden på dagen for å gå på do, så la jeg meg igjen og sov til dagen etter, altså i dag. Jeg klarte i tillegg å forsove meg i dag! Selv etter ett døgn med soving klarte jeg å forsove meg! Jeg har vært veldig flink til å bare skru av alarmene mine for å så sove videre. Men heldigvis hadde visst klassen min eksamner de to timene jeg hadde mistet, og jeg skal ikke ha de eksamnene så jeg trenger ikke møte opp til de timene.

Her er noen bilder fra de forskjellige dagene, som jeg har hentet fra Facebooken eller bloggene til de andre utvekslingsstudentene


Fra venstre: Amedeo og Antonella fra Italia, meg, Daphne fra Tyskland, Bom fra Thailand, Henriette fra Norge og Michelle fra Danmark.


Yoshi fra Japan, Kaisa og meg.


En mexicaner jeg ikke er helt sikker på hva heter, Amedeo, Denis og Cecilia fra Italia og Bom.


Denis, Metta, Kaisa og meg.
 • 01.10.2014 kl.22:58
  Fine bilder, så koselig! :)

  Jeg skal ha spørsmålsrunde LIVE på Youtube kanalen min i morgen kl.18.00. Utrolig artig om du vil ta en tur innom bloggen min for å stille spørsmål og finne link til kanalen min! <3
  Design av: Ina Anjuta  hits