ESTOY EN MEXICO (siljehagala)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ESTOY EN MEXICO

  • 21.03.2015kl.18:44 i Blogg
  • (0)


Akkurat nå er jeg i Mexico City med mama på besøk hos vsøstera mi, men det skriver jeg mer om til uka når jeg får ført over bilder fra kameraet mitt til pc'en.

I det siste innlegget skrev jeg at vi var i Tuxtla fordi papa, vbror og de andre gutta deltok i charreria i Cintalapa, så jeg legger ved noen bilder av det.

Forrige helg dro vi til Tuxtepec for at de skulle delta i enda en charreria. Lienzoen i Tuxtepec er helt utrolig nydelig! Utrolig bra behandlet av de som jobber der, litt annerledes enn de andre lienzoene jeg har besøkt her i Mexico. Vi dro dit på fredagen og sov på hotel fram til søndag. Jeg liker veldig godt livsstilen deres, at de bor på en ranch og deltar i charreria, som jeg har blitt veldig interessert i. Jeg er så utrolig glad i denne familien, og det kommer til å bli så utrolig vanskelig å dra fra dem i juni..

Jeg har nå lært meg en del ting fra ranchen, som å lage osten som mama selger på markedet. Nå er det nemlig jeg som lager den! Har også fått surra meg til å lære å sadle en hest, siden her er salen og hodelaget annerledes enn det er i Norge. Jeg hjelper papa med å gi mat til alle dyrene som bor her, og hver gang vi drar på charreria eller bare til lienzoen for å øve, så hjelper jeg til med å gjøre klar hestene og alt sånn. Er utrolig glad for at jeg får oppleve alt dette, og at jeg får hjelpe til med stort sett alt.

Charreria i Cintalapa.

En dag kom Kaisa og Yoshi på besøk hos meg for å ri.

Denis og meg.

Har nå begynt å sove i hengekøyen på rommet til mama og papa fordi nå begynner varmen å komme, og de har air condition på rommet.

Øving i lienzoen i Ixtepec med charros fra Juchitan og Salina Cruz.

Dette er raspado, raspet is med smak etter hva du ønsker. Utrolig godt i denne varmen!

Salma, Kaisa og meg.

Capitan og Soltero.

Familien, mangler bare Fernanda som ikke kunne komme på grunn av skole.

Charros de San Jeronimo Ixtepec.

For noen uker siden bestilte vi skjorter, men da vi fikk de var de i feil størrelser og farger, men vi endte opp med at papa, Manuel og fikk like! Jenta som bodde hos de i fjor kjøpte lik skjorte som mama og Fernanda, og nå har jeg lik som papa og bror.


  • Design av: Ina Anjuta    hits